משלוחים לנקודת איסוף חינם בהזמנות מעל 150 ש"ח, משלוח עד הבית חינם מעל 300 ש"ח

משלוחים לנקודת איסוף חינם בהזמנות מעל 150 ש"ח, משלוח עד הבית חינם מעל 300 ש"ח

מארז גיל, המדריך המלא

שיתוף

הקדמה

כבר מתחילת הדרך שלנו ידענו שברגע שאנשים יתנסו בתבלינים ובתערובות שלנו, הם יתאהבו. מארזי ההיכרות היו אחד המוצרים הראשונים ששיווקנו. עם השנים הם קצת השתנו, ובעיקר גדלו. היום הקופסאות של המארזים מכילות 35 גרם תערובת, שמספיקה בכיף לחמש-שש שימושים ואפשר להתרשם ממנה באמת.

על המארזים אנחנו ממליצים גם ללקוחות חדשים שרוצים להתנסות רגע, לפני שהם מפנים מקום במדף. וגם כמתנה מקורית וכיפית.

 בפוסט הזה אני אספר עוד קצת על מארז גיל ועל כל תערובת במארז כדי לתת לכם עוד קצת השראה ועניין.

לשלושת מארזי ההיכרות שלנו קוראים גיל, עפרי ושי וכן אלה שלושת הבנות המתוקות שלנו. אולי בעתיד אני אכתוב לפי מה בחרנו את הרכב התבלינים בכל קופסה. חוץ מזה, יש לנו עוד כמה מארזים מעניינים.

מארזי מתנה – למשל, מארז תערובות וממרחי גורמה. במארזים אלה אנחנו מוסיפים, לצד התערובות, ממרחים, דבש או שמן זית. המארז מגיע בקופסה מעוצבת, ותמיד מתקבל בשמחה כמתנה. מניסיון.

מארז מומלצי החודש – לא רק ללקוחות חדשים. במארז הזה כל התערובות הכי פופולריות באתר באותו חודש (דרך אגב ידעתם שהוא במבצע?) מה שמבטיח שתמיד תקבלו את הבסט סלר שלנו.

נחזור למארז גיל, מה מקבלים בקופסה?

נתחיל מזה, שהמארז כולל כרטיסיות עם קוד QR שממש קל לסרוק ולהגיע למידע באתר. בקופסה יש תשעה תערובות קבועות (לא ניתן להחליף את תכולת המארז). אז למי מתאים גיל? לאנשים שאוהבים לבשל, כאלה שרגילים לאלתר ולהרגיש יד חופשית ופתוחים לטעמים.

מה יש במארז ומתי כדאי לשלוף אותו מהמדף?

ספייסי עדנה

תערובת שמבוססת על עשבי תיבול ועל השילוש הקדוש: שום, צ’ילי ושמן זית. ביחד מתקבלת תערובת ארומטית, עם טעמים רעננים וטעימה להרבה מאוד מאכלים החל מגבינות דרך דגים, סלטים, אפילו אורז. ספייסי עדנה היא מתערובות הגו טו שלנו, שמתאימה להרבה מאוד סגנונות ומאכלים.

חגיגת עגבניות

תבלינים בדרך כלל מוסיפים טעם, אבל במקרה של חגיגה, היא מוסיפה גם צבע, מרקם וקראנץ’ חדש. השילוב המנצח של שום, עגבניות מיובשות, עשבי תיבול ומלח (ועוד כמה דברים טובים), גם מוסיף את הטעם החמוץ מתוק המיוחד והטעים, אבל גם מוסיף מרקם וצבע ועניין חדש למנה. כתוספת לסלט מעניין, לפשטידה, רוטב של פסטה, תחשבו שבמאכלים עם מרקם מאוד אחיד כיף למצוא בין ביס לביס טעם מובחן יותר שנותן טוויסט. זאת חגיגת עגבניות.

המתוקה של איילת

כל שנה באוקטובר העולם נכנס לשגעת הלואין, הכל מתמלא דלעת ובעיקר תבלין הדלעת, פאמפקין ספייס. הוא מצד אחד ארומטי ומחמם, מצד שני מעמיק טעמים מתוקים ונותן להם טאץ’ נוסף. המתוקה של איילת היא הטייק שלי על פאמפקין ספייס, מוסיפים אותה לעוגות, עוגיות, מאכלים שיש בהם ניצוץ של מתיקות. וכמובן לכל משקה חם החל מסיידר ועד לקפה.

הקראנצ’ית של איילת

יש ציפוי מפורסם לבייגלים אמריקאים שנקרא  Everything but the bagel, שהוא מעולה.  בקראנצ’ית אני נותנת את הגרסה שלי. נכון שבאופן מיידי זה ציפוי שיתאים לציפוי של מאפים ולחמים, אבל אני הייתי מוסיפה אותו גם לכל תוספת דגנית כמו אורז או איטריות, לעוף ולפשטידות.

התערובת של טנאסיס

בזכות הזרעים והגרעינים שבה היא מאוד אדמתית וארצית, אולי בגלל זה אני משדכת אותה לסלטים טריים, גבינות קלילות כמו פטה ודגים. ההשראות שלנו בתערובות הזאת הן, ניחשתם נכון, יוון. המטבח היווני, הטעמים המקומיים, המזרח התיכון.  טנאסיס יכולה בקלות להפוך לתערובת הבית ולהתאים לכמעט כל מה שמתבשל על המחבת.

נונה דורה

התערובת שמזכירה לי את סבתא. בהתחלה היא נולדה כתערובת שתתאים לבשרים ולעישון. יש מה שני סוגי פפריקה, עשבי תיבול, שום חרדל. אבל כמו שקורה לא מעט, התערובת התגלתה כאבקת הקסם לכל תבשיל כמו ממולאים ותבשילי קדרה. כשהיא נכנסת לסיר, הריחות מזכירים לי את סבתא ואת המטבח הטורקי שהיא לימדה אותי לאהוב.

המפולפלת של איילת

בכל פעם שבא לכם להוסיף נגיעה של פלפל שחור, תוסיפו את המפולפלת. שני סוגי פלפלים, שום ומלח. היא מעניקה גם את הטעם המפולפל שמעמיק טעמים של מנות כמו מרק עוף ונתחי בשר.

התערובת של טליה

כשאי אפשר לנשנש מתערובת אפילו לפני הבישול, זה סימן שהיא להיט בדוק. וזאת בדיוק התערובת של טליה. גפרורי שקדים קרנצ’יים, עשבי תיבול ושומשום. אפשר להוסיף אותה לכל סלט, על נתחים של דג, גבינות. עוד תערובת שכיף להרגיש ביסים שלה מפעם לפעם בתוך הצלחת.

מלח שום לימוני

לא, זה לא מלח לימון ולא ינקה את הקומקום. מה זה כן? מלח מחוזק בשבבי שום ולימון פרסי, מדי פעם תקבלו גלים של חמצמצות כיפית ורעננה שקשה לא לאהוב. המלח מושלם לטחינה, להמליח נתחים של עוף ולפסטה. אם יש לכם בתבשיל לימוניות, המלח הזה ידגיש את הטעמים יותר.

וזהו, זה המארז של גיל. אני יודעת שמי שיתנסה בנו לראשונה, ירגיש שינוי אמיתי באוכל, הוא באמת יכול להיות טעים יותר בזכות התבלינים שלנו. תתנסו, ואל תשכחו לשתף אותי בתגובות.

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי תאהבו גם:

סל קניות
0
    0
    הסל שלך

    הסל שלך ריק כרגע

    הגיע הזמן למלא אותו (ואת הבית!) בטעמים ובריחות נפלאים
      אופן המשלוח
      מה הקופון שלך?
      חנות
      0 הטעמים המועדפים שלי
      0 פריטים עגלה
      החשבון שלי
      שימו❤️

      הזמנות שנכנסות מהתאריך 14.4 לא נוכל להתחייב שיגיעו לערב החג.
      במהלך חול המועד נצא לחופשת החג ונחזור לשרת אתכם ב 30.4

      • הרשמה
      שכחת סיסמה? אין בעיה. מייד נשלח לך מייל שיסדר את זה
      דילוג לתוכן