בדר”כ מתכוני אפונה הם די שבלונים.
אפונה. תבלינים. מים. וזהו.
הרצון והניסיון לגוון, לאלתר, להוסיף עוד ערכים תזונתיים ושומן למנה, הביא אותי לנסות לבשל את האפונה בחלב קוקוס.
מה שהדהים אותי היה שזו הפכה להיות המנה המועדפת על הבנות שלי.
אז זו יכולה להיות התוספת של הארוחה, וזו גם יכולה להיות חלק משמעותי בארוחה צמחונית (או טבעונית).
ומה עוד יפה במנה הזו, שעל אותו עקרון ובדיוק באותה הדרך (רק עם קצת יותר זמן בישול) אפשר להכין ברוקולי או ברוקומיני והם יוצאים פשוט טעימים כל כך

1
מחשבה אחת על "אפונה עדינה בחלב קוקוס"
מתכון מעולה, תודה !!!