ה- מתכון לארטיק ביתי
כזה שהוא בלי חומרים משמרים, אתם יכולים לבחור אם וכמה ואיך להמתיק
שוקו מתובל באמצע הקיץ?!
זה נכון שאת השוקו המתובל שלנו השקנו בשיא החורף, דימיינו כוסות מהבילות של שוקו וניחוחות של תבלינים מחממים ועשירים בטעם.
בשיא החום של אוגוסט הדביק, גילינו שהוא מושלם גם לארטיק שוקולדי קיצי ומרענן.
עכשיו תראו, זה ברור שאפשר להשתמש פשוט בבננה קפואה וקקאו ולהוסיף תבלינים אם רוצים.
התבלינים הם הרי אלה שיוצרים את כל העניין. ובדיוק בשביל זה יש לנו את השוקו המתובל ושוקו התפוז שהם אבקת קקאו איכותית, שהוספנו לה תבלינים.
מזמינה אתכם להתפנק ולהוסיף עניין עם ארטיק מתובל (שהוא גם טבעוני) וכל כך טעים.
על המתכון והצילומים אחראית הילה אבידן המופלאה
וזאת ההזדמנות שלכם לראות את המתכונים שלנו, לשתף אותנו בהכנות שלכם ולעקוב אחרינו באינסטגרם:
https://www.instagram.com/ayelet_spices/