חזה עוף עם תערובת אליקו וחלב קוקוס
אני תמיד אומרת שעוף הוא אחד מחומרי הגלם הכי אהובים עלי לתיבול כי הוא מתמסר למגוון כל כך רחב של תיבולים.
עד כמה שהוא כביכול פשוט ויומיומי, אפשר ליצור ממנו מנות מדהימות ומלאות השראה ממש בקלות!
הסיר הזה הוא דוגמא מצוינת כי יש פה שני כוכבים שהשילוב ביניהם עושה את כל הקסם:
חזה עוף ותערובת אליקו המיוחדת שלנו.
תחשבו שבמקום פפריקה אתם מתבלים עם תערובת שמבוססת על פפריקה איכותית אבל עם קיק מיוחד של עשבי תיבול רעננים, שום וצ’ילי עוקצניים במינונים הכי מדוייקים שיש.
כל מה שנשאר לכם זה להדליק את האש והקסם יקרה לבד. תהנו❤️
על המתכון והצילומים אחראית הילה אבידן המופלאה