כבר כתבתי לא מעט שאת ההשראה שלי אני מקבלת משיטוט באתרי מתכונים ובעיקר מחוברות וספרי בישול
לאחרונה אני מוצאת את עצמי נוברת בחוברות על השולחן מיתולוגיות מלפני 8 ו 10 שנים.
באחד הדפדופים, נחתו עיניי על מתכון ללביבות אפונה.
אז היה שם קמח ועוד כל מיני תבלינים ואני כמו אני, עושה את ההתאמות שלי.
מצד אחד שיהיה בלי גלוטן
ומצד שני שיהיה עם תערובת תבלינים שתעשה את זה קל ופשוט במקום שורה ארוכה של תבלינים נותני טעם.
יום שישי, עוד רגע נכנסת שבת ואני אוספת צ’יק צ’אק את המרכיבים ויוצרת את המנה.
מצלמת ומעלה לדף העסקי שלנו, והולכת להתענג על סופ”ש משפחתי.

לביבות אפונה
מוצאי שבת אני מגלה שהפוסט הזה צבר חשיפה מדהימה ומקבל המון פידבקים מתלהבים.
כיף. זה באמת הכי כיף. לדעת שמתכונים שאני מפרסמת נוחלים הצלחה אצלכם בבית.
ואם כבר לביבות אז יש פוסט שלם עם 6 מתכונים ללביבות לחנוכה שיכולים להתאים כל השנה
לביבות גניש הנפלאות שתמיד כיף ומהיר להכין
לביבות טונה או אורז שגם הן יכולות להיות גיוון מעניין מצד אחד וארוחה שלמה מצד שני
ולביבות עדשים נפלאות.