קראתי לו סלט הפתעות כי הוא מפתיע כל פעם מחדש במרכיבים ובטעמים שלו.
הבסיס של הסלט מבוסס על 3 עקרונות:
- מרקמים:
אני רוצה שכל ביס יהיה עשיר ומעניין ולכן אני בוחרת ירקות (ולפעמים מוסיפה פירות) עם מרקמים שונים – פריכים, רכים, עסיסיים, עליים. - צבעוניות:
אני רוצה שהסלט יהיה עשיר בצבעים ולא חד גוני ולכן מראש אני בוחרת מרכיבים עם מגוון צבעים. - טעמים:
חלק מהעניין בסלט זה ליצור עניין בטעם. שילובים של חמצמצות עם מתקתקות, עשבוניות, עוקצנות.
את זה נוכל להשיג באמצעות המרכיבים וגם בעיקר בזכות התיבול!
התבלינים והרוטב שנכין יתנו את תוספת הטעם המעניינת לסלט וגם אם נכין כל פעם את אותו סלט עם אותם מרכיבים ורק נשנה את התיבול- נפתיע כל פעם עם טעמים שונים.
איך מתבלים?
אפשר עם מלחים מתובלים ותערובות תבלינים כמו ספייסי עדנה, התערובת של טליה, תערובת טנאסיס או חגיגת עגבניות,
ואפשר עם כל אחד מהממרחים >>
על המתכון והצילומים אחראית שני בריל המופלאה

הכנתם סלט מעניין?
שתפו אותנו באינסטגרם או בקהילה
וזאת ההזדמנות שלכם לראות את המתכונים שלנו, לשתף אותנו בהכנות שלכם ולעקוב אחרינו באינסטגרם:
https://www.instagram.com/ayelet_spices/