כמו שכתבתי במתכונים אחרים של סלמון, מדובר בדג בשרני, שומני, שאוהב לספוג טעמים שונים.
אין כמעט תערובת תיבול שתשימו עליו שהוא לא יאהב וייצא טעים.
גם שיטות ההכנה שלו מגוונות. הפעם אנחנו מתמקדים בטיגון קל ואפייה בתנור:
ורגע לפני שאתם יוצאים לקניות – תקראו את רשימת הטיפים שלי:
*סלמון – קנו במחלקת דגים או חנות דגים שאתם סומכים עליהם שהדגים טריים, מטופלים היטב ונמכרים לכם נקיים. 250 גר’ לסועד
* חרדל דיז’ון – בחרו מותג שיש בו מרכיבים טבעיים, בלי משמרים ותוספי צבע או טעם.
* חרדל גרגרים – אותה עצה ממקודם. פשוט הסתכלו על הרכיבים והערכים התזונתיים ועשו בחירה נבונה
* דבש – דבש איכותי הוא כזה שלא עבר חימום ולא האכילו את הדבורים במי סוכר.
* שמן זית -שמן זית איכותי, מקומי, שהופק בתהליך של כבישה קרה.
* תערובת הטוסקנה של איילת – אחת התערובות הכי נמכרות שלנו. אנשים אוהבים אותה על דגים, בשר, ירקות ואפילו חביתות.
מחשבה אחת על "סלמון עם דבש וטוסקנה"
את מניחה את חתיכות הסלמון עם העור למטה? אני אוהבת את הקראסט של העור