מאפה גבינות יווני מתובל – כזה שסוגר פינה לארוחת בוקר או ערב קלה
גדלתי בבית עם שורשים יווניים, מה שאומר שבוריקיטס, סלט יווני, פייאס וצזיקי היו חלק מהתפריט בבית של סבתא שלי.
מאפה הספנקופיטה, מסובך בשם אבל קל מאד להכנה
ומבחינתי, היופי שבו זה היכולת להכין אותו כל פעם מחדש אבל עם תיבול שונה
כל תערובת ירוקה שנבחר תתאים כאן: ספייסי עדנה, בלקן, טנאסיס, חגיגה ירוקה ואפילו צ’ימיצו’רי
ואם באמת רוצים ליצור עניין של טעמים אז אפילו מלח פיות הסגלגל או המעורב של שלומי הצהבהב – יתנו כאן טעמים וצבעים מדהימים.

צילום: הילה אבידן