עוף בקייג’ון, דבש ורימונים
מה ההבדל בין עוף טעים – לעוף שלא מפסיקים לדבר עליו סביב שולחן החג ושגם הילדים אוהבים?
בדיוק ככה 🙃
זה לא סוד שאני מ-א-ו-ד אוהבת לבשל עוף במגוון דרכים – הוא ממש כמו ספוג, מקבל אליו באהבה את כל הטעמים שניתן לו.
הפעם, לכבוד ראש השנה עטפנו אותו במרינדה של תערובת קייג’ון, דבש ורוטב רימונים. תראו כמה חגיגי ומרשים הוא יצא!
מה איתכם? איזו מנה חגיגית אתם מתכננים להכין לערב החג?
על המתכון והצילומים אחראית הילה אבידן המופלאה