משלוחים לנקודת איסוף חינם בהזמנות מעל 150 ש"ח, משלוח עד הבית חינם מעל 300 ש"ח

משלוחים לנקודת איסוף חינם בהזמנות מעל 150 ש"ח, משלוח עד הבית חינם מעל 300 ש"ח

עוף עם חצילים בניחוח מעושן

שיתוף

עוף עם חצילים בניחוח מעושן

את העופות שאני מכינה אני בדרך כלל מניחה בתבנית, עם או בלי ירקות שורש, עם תבלינים, שמן זית ולתנור.
ככה הכי פשוט. כמו העוף בחוויאג’ ודבש או העוף המושלם הזה

אבל המתכון הזה בסיר, תפס את עיני, בעושר הטעמים והמרקמים שלו והייתי חייבת לנסות.
תשמעו! יוצא מדהים. מדהים. מדהים.

יש לי 2 הערות על המתכון הזה:

1. יש בו כמה שלבים של הכנה. הם קלים ופשוטים אבל בכל זאת שלבים מקדימים. שימו לב, לתכנן אותם נכון.

2. צריך לטגן כאן את העוף. זה בעיקר משפריץ לכל עבר אבל גם יכול להיות מסוכן. אז: נגבו את העוף כמה שיותר טוב לפני הטיגון. שימו מכסה. תעבדו בזהירות ובתשומת לב. ולא. לא ממליצה לוותר על השלב הזה. יש בו משהו שמוסיף המון טעם מיוחד למנה.

 

אין לכם את הברביקיו של נווה עדיין? לא נורא. גם טוסקנה תתאים כאן
אין לכם אבקת בצל? לא נורא. אפשר לוותר. אבל תדאגו שתהיה לכם אחת בהזמנה הבאה..זה לא מחליף אבקת מרק בצל כי מה לעשות אין תחליף למונוסדיום והסוכרים שבאבקת מרק, אבל אבקת הבצל מוסיפה טעמים עמוקים לכל תבשיל וממש מרגישים את ההבדל.

מחכה לשמוע איך יצא לכם?

מתכונים נוספים שהם ממש קלים וכולם ללא גלוטן וללא סוכר מעובד תמצאו במחברת המתכונים שלי

אז מה צריך?

מה עושים עם זה?

  1. מערבבים את החצילים בקערה עם 1/2 כוס שמן זית ומעט מלח גס, מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור על 200 מעלות, מערבבים מידי פעם, עד שהחצילים משחימים
  2. מחממים 1/4 כוס שמן בסיר רחב, מטגנים את הקבנוסים ומוציאים לצלחת
  3. מטגנים את חלקי העוף בסיר, עד שמזהיבים משני הצדדים, מוסיפים חזרה את הקבנוסים המטוגנים, מוסיפים את היין הלבן ומאדים אותו לגמרי
  4. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ותערובת התבלינים, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית למשך 40 דקות
  5. מוסיפים את החצילים ומבשלים 10 דקות נוספות

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כדאי לדעת על התערובות שלנו

הכי טרי שיש

התערובות נטחנות ונארזות בסמוך למשלוח -
אין אצלנו תבלינים שעומדים על המדף

התערובות שלנו כשרות

כשרות בד"צ בית יוסף ורבנות צפון השומרון.
חלק מהמוצרים עם כשרויות מקומיות

מומלץ לאחסן במקום נגיש

כדאי לשמור את התערובות במקום שבו הן יהיו זמינות
לשימוש יומיומי

גם הקופסאות מועילות

הקופסאות אטומות לשמירה על הטריות ומתאימות
למגוון שימושים בבית

שיתוף

אולי תאהבו גם:

קדירת עוף, שומר, דלעת ותפוזים עם יין לבן והתערובת של ניר
סל קניות
0
    0
    הסל שלך

    הסל שלך ריק כרגע

    הגיע הזמן למלא אותו (ואת הבית!) בטעמים ובריחות נפלאים
      אופן המשלוח
      מה הקופון שלך?
      חנות
      0 הטעמים המועדפים שלי
      0 פריטים עגלה
      החשבון שלי
      • הרשמה
      שכחת סיסמה? אין בעיה. מייד נשלח לך מייל שיסדר את זה
      דילוג לתוכן