איך הופכים פסטת שמנת פטריות למנה שמתאימה לפסח, לקטוגנים ולמי שנמנע מגלוטן?
פשוט!
מכינים קרפים ללא גלוטן לפי המתכון הזה (דואגים שהקרפים יהיו דקים עד כמה שאפשר), חותכים אותם לרצועות דקות
מכינים קרפים ללא גלוטן לפי המתכון הזה (דואגים שהקרפים יהיו דקים עד כמה שאפשר), חותכים אותם לרצועות דקות
ומכינים כל רוטב שאתם אוהבים- שמנת פטריות הוא כמובן המועדף עליי 🙂
מערבבים פנימה בעדינות את האטריות ויש לכם פסטה קטוגנית, ללא גלוטן, מתאימה לפסח ודלת פחמימה!
אני הוספתי לתערובת הקרפים כף של אבקת סלק מה שיצר אטריות ורודות,
את רוטב השמנת תיבלתי עם חגיגות של פטריות, רגילה וטחונה עם פונגי מיקס שהיא שילוב של פטריות ופלפלים,
וכמובן עם אבקת בצל שתמיד מוסיפה טעם אוממי וגם עוזרת להסמכת הרוטב.
עוד תוספת מאד טעימה לרטבי שמנת תהיה תערובת הקסם הצרפתי.
אפשר לתבל גם עם גולדן מילק כך שיתקבל רוטב צהצהב ועשיר בטעמים או עם חגיגה ירוקה לרוטב עשיר בטעמים עשבוניים.
מערבבים פנימה בעדינות את האטריות ויש לכם פסטה קטוגנית, ללא גלוטן, מתאימה לפסח ודלת פחמימה!
אני הוספתי לתערובת הקרפים כף של אבקת סלק מה שיצר אטריות ורודות,
את רוטב השמנת תיבלתי עם חגיגות של פטריות, רגילה וטחונה עם פונגי מיקס שהיא שילוב של פטריות ופלפלים,
וכמובן עם אבקת בצל שתמיד מוסיפה טעם אוממי וגם עוזרת להסמכת הרוטב.
עוד תוספת מאד טעימה לרטבי שמנת תהיה תערובת הקסם הצרפתי.
אפשר לתבל גם עם גולדן מילק כך שיתקבל רוטב צהצהב ועשיר בטעמים או עם חגיגה ירוקה לרוטב עשיר בטעמים עשבוניים.
על המתכון והצילומים אחראית שני בריל המופלאה
וזאת ההזדמנות שלכם לראות את המתכונים שלנו, לשתף אותנו בהכנות שלכם ולעקוב אחרינו באינסטגרם: