קבבים הם דרך נהדרת להכין ארוחת צהריים או ערב קלה
למרות שאני מכירה כמה אנשים שיאכלו קציצות קבב טבולות בטחינה, גם בשעות הבוקר.
העניין כאן הוא לבחור בשר שומני מספיק כדי לשמור על העסיסיות.
אני בדר”כ מבקשת לטחון שפונדרה ומכסה אנטריקוט
אבל גם צוואר או לחילופין שייטל ושפונדרה / מכסה אנטריקוט הם שילוב נהדר.
צילום: SOOFGI
מי סודה קרים – הם הסוד האולטימטיבי לשמר את העסיסיות של הקציצה שלעיתים נוטה להתייבש מידי.
אין לכם מי סודה בהישג יד? גם מים קרים מאד עושים את העבודה.
תיבול: כאן זה מגרש המשחקים או הקנבס שלכם שבו אתם יכולים ליצור ולהמציא כל מה שבא לכם.
אני בוחרת פשוט: אבקת בצל, אבקת שום או שום כתוש, שום שחור, מלח מתובל , אבל עוד לא מעט תערובות תבלינים יעבדו פה.
אני כל פעם משנה בהתאם למצב הרוח והרכב הסועדים.
אם ארצה קבב פיקנטי אבחר ספייסי עדנה או אליקו,
אם ארצה קבב עשבוני אבחר תערובת גניש או עשבי תיבול או בלקן,
אם ארצה קבב ארומטי ועוקצני אבחר את נונה דורה או את המפולפלת,
אם ארצה קבב שילדים אוהבים אז כמובן לילו ספייס, הקציצות של ניסים או ונציה.
עם אותה תערובת אפשר להכין גם קציצות לרוטב.
כך שאפשר להכין תערובת ולחלק אותה בין קבבים בתנור, במחבת או על הגריל,
לבין קציצות ברוטב.
ורק שתדעו שעוד דרך לגוון את תיבול הקציצות זה להשתמש בכלל בממרחים כמו בקציצה המתובלת שהכנתי כאן
הכנתם? אל תשכחו לשתף אותנו באינסטגרם ולתייג @ayelet_venezia או בואו לשתף בקהילה שלנו בפייסבוק
ולא לשכוח! להגיש את הקבב לצד טחינה מתובלת בדואה וירקות טריים או צלויים