ארוחת ערב היא תמיד אתגר.
מה נכין היום שיהיה גם מהיר, גם טעים וגם מזין?
ואיך, איך אני מצליחה לגרום לבנות שלי לאכול יותר חלבון בכלל וביצים בפרט ושלא יהיה לזה צורה של חביתה?
הנה פתרון. טעים. פשוט. אפשר לקחת אותן לטיולים וימים מחוץ לבית, והכי כיף שזה מאפשר להכין מנה באמת בצי’ק.
אפשר להכין בתנור ולא חייבים לטגן
והנה גם מצאתי לכם פתרון לשאריות האורז מאתמול.
קציצות אורז: (אפשר לוותר במתכון על הטונה ולהשאר רק עם האורז. זה יעבוד גם עם קינואה)
וקציצות טונה: קציצות הן הזדמנות נהדרת להחביא או לשלב ירקות. בקלות אפשר להוסיף לכאן גזר או זוקיני מגורדים ואפילו בצל טחון או מגורד
אפשר כמובן לגוון את הטעמים פשוט על יד זה שתשנו את תערובות התבלינים ותבחרו תערובות אחרות.
אורז מוכן לקבל אליו את כל הטעמים והצבעים, טונה מתחברת טוב לכל מה שהוא ירוק עדין, כל מה שהוא אדום אבל לא משתלט וצהוב.