אני לא אדבר אתכם על הטמפרטורה של השמן, על הסחיטה של הנוזלים או על המינון של הקמח,
כי מבחינתי מה שהופך לביבה לטובה באמת – זה התיבול!
חנוכה מביא איתו הזדמנויות למשחק עם תיבול – בלביבות, במטבלים שמלווים אותן ובכל מנה אחרת שתכינו להדלקת הנרות שלכם.
ואם אפשר לחסוך עוד קצת זמן עבודה ולהכין לביבה אחת גדולה ומטריפה, אני בעד 😊
אז לקחנו את תערובת טוסטי האיטלקית עם כל עשבי התיבול הרעננים שלה והקיק של הצ’ילי ושידכנו אותה לרושטי- לביבת תפו”א שוויצרית ממכרת.
התוצאה? טוב תראו בעצמכם >>
על המתכון והצילומים אחראית הילה אבידן המופלאה

וזאת ההזדמנות שלכם לראות את המתכונים שלנו, לשתף אותנו בהכנות שלכם ולעקוב אחרינו באינסטגרם:
https://www.instagram.com/ayelet_spices/