אין פעם שבה אני אגיד שאני אוכלת פליאו שלא יהיה מי שיגיד – הא, הדיאטה הזו של הבשר?!
אז הנה ההזדמנות להראות שאוכלים מגוון רחב של מקורות חלבוניים. לא רק בשר.
גם דגים הם גיוון מצויין לארוחה, מקור נהדר לחלבון ושומן ואם מדובר בדג איכותי הוא גם יהיה מקור טוב לאומגה 3.
איך יודעים אם דג איכותי?
עדיף לקנות אותו טרי, עדיף ממקור שאתם סומכים עליו (חנות דגים שקונה מדייגים, הדייג עצמו..), וכדאי גם לראות ולהריח את הדג. את הטריות אפשר לראות ולהריח.
יש אינספור דרכים להכין סלמון, זה דג שסופג טעמים בקלות וכל מתכון איתו – במחבת או בתנור או על הגריל, ייצא מדהים.
הדבר היחיד שכדאי לשים לב לגבי דגים בכלל וסלמון בפרט – הדג עלול להתייבש מהר בבישול יתר. שימו לב לנקודה הזו בין בישול לבישול יתר, כי לאכול דג יבש זה לא טעים….
המתכון שהכנתי הפעם, משלב את הדג עם טעמים מתוקים מלוחים של קראנץ’ אגוזים.
אני מזכירה לכם שאת כל תערובות התבלינים המוזכרות במתכון ואת האגוזים תוכלו למצוא בקלות בחנות האינטרנטית שלנו.
כנסו לרשימת המצרכים שצירפתי למתכון ולחצו על המצרכים המסומנים והלינקים יובילו אתכם ישירות לחנות.
אני יודעת שיש אנשים שאומרים לעצמם “אבל איך קונים תבלינים באינטרנט, או אגוזים דרך המחשב? מה עם להריח, לטעום, להרגיש?”
מצד שני, אני מבטיחה לכם חווית קנייה קלה ופשוטה של מוצרים טריים ובאיכות חסרת פשרות.
במקום לצאת לנסיעה, לחפש חניה או ללכת ברגל, להעמיס שקיות ואריזות – כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכנס לחנות שלנו דרך המחשב או הנייד, לסמן את המוצרים שאתם רוצים, לבחור לאן ואיך נשלח לכם, לשלם ו…זהו. יום יומיים מקסימום שלושה ומגיעה אליכם חבילה ריחנית ומלאת טעמים. חסכתם זמן, חסכתם כסף, חסכתם אנרגיה והרווחתם את כל הטוב שיש לנו להציע לכם…