לביבות גניש נולדו כמו כל מתכון – במקרה.
תערובת גניש היא תערובת עשירה בטעמים ומרקמים שכיף לאכול אותה אפילו ככה ישר מהקופסא.
באחת הפעמים שהכנתי חביתה עם תערובת גניש, נשפכה לי קצת יותר מידי תערובת לקערה עם הביצה
התוצאה הייתה חביתה מוצקה, קרנאצ’ית ומאד טעימה.
וככה נולדה לביבת הגניש שהיא דרך נהדרת לפתוח את הבוקר, לסיים את היום או פשוט להכין קופסא של לביבות ליום טיול או נסיעה ארוכה מחוץ לבית.
לנמנעים ממוצרי חלב אפשר לוותר על הגבינה במתכון ואפשר גם להחליף בכל גבינה קשה אחרת.
אם שמים גבינה, אפשר בהחלט לוותר על תוספת הקמח שקדים שבמתכון.