זה התחיל מבשר טחון שישב במקרר וחיכה שאמצא לו ייעוד. האמת שכבר הכנתי כל כך הרבה קציצות, בולונז, המבורגרים וקבבים שממש לא התחשק לי עוד מאותו הדבר..
קצת גוגל, קצת חיבור של כמה מתכונים יחד וזה מה שיצא:
מקלובה של בשר טחון. מלמעלה הסיר היה נראה מלא באורז, כשהפכנו אותו התגלתה שכבה טעימה להפליא של בשר טחון ובאמצע. אוי, באמצע. היו עוד כמה הפתעות טעימות ממש.
כי בבישול כמו גם בחיים, לפעמים כל שצריך זה להפוך את הסיר שבו מתבשל תבשיל חיינו, וזווית הראיה תשתנה מעצמה ועולמות וטעמים חדשים יתגלו….
זו מנה שדורשת קצת הכנה מקדימה, אבל מהרגע שהרכבתם אותה, כל מה שנשאר זה לאזור קצת סבלנות בזמן שהיא מתבשלת.
אם חולף הזמן שכתבתי ועדיין יש נוזלים כשאתם פותחים את הסיר – תנו לתבשיל עוד קצת זמן עד שהכל יתאדה.
אל תמהרו להפוך. תנו לתבשיל לעמוד 10-15 דקות. הכל ינשום למקומו בשלום ואז אפשר להפוך. בזהירות.
ואחרון חביב – התבלינים. אל תעצרו על התבלינים שאני בחרתי. כל מלח מתובל או רגיל יתאים כאן. גם טאג’ין תעשה כאן עבודה מופלאה והקייג’ון בכלל יהיה פה חגיגה או אליקו, או לילו, או ונציה. בקיצור….הבנתם? תנו ליצירתיות שלכם חופש לבחור.
את כל תערובות התבלינים תמצאו אצלנו בחנות האינטרנטית, במרחק של קליק.