פנקייק משלושה רכיבים בלבד, האמנם?
הוא דורש טיפה יותר השקעה מהמתכון המקורי, אבל זה שווה את זה.
מתקבל מעין לחם מחבת רך, עדין וטעים שמשתלב עם כל ארוחת ערב.
למטבל מלוח שאפשר להכין לצד הפנקייק אפשר להכין ממרח טחינה קלאסי ולחזק אותו במטבלי המעדנייה שלנו.
כמו טפנד זיתים, ממרח חציל ונענע, ממרח פלפלים מתוקים או ממרח עגבניות מיובשות.
גם את הבצק אפשר לתבל. במטבח האסייאתי מקובלת מאוד הגרסה שמשלבת בצל ירוק.
אני הוספתי גם חגיגה ירוקה. אפשר להוסיף אבקת בצל ושום, או בלילו ספייס.
ואין לי ספק שגם העוקצנית תהיה מושלמת.
למתכון לפנקייק ביס טבעוני לחצו כאן
למתכון לפנקייק קלאסי עם טוויסט לחצו כאן