לפעמים הכי קל ונוח לדחוף את כל הבלילה של הפנקייק לתבנית אחת.
אבל לפעמים הכי כיף לעשות בדיוק את ההיפך – להשקיע בהמוני פנקייקים בגודל ביס מושלם.
הם גם יפים, קטנים ואהובים על ילדים וגם אפשר להוסיף להם כל תוספת מעל וליצור אינספור שדרוגים וגיוונים לכל המשפחה.
לטופינג מעל אפשר להגזים, וכל המגזים הרי זה משובח.
איזה תוספות וממרחים אתם שמים על הפנקייק? בואו לשתף בקהילה המתובלת שלנו
ממרח צוף קקאו אגוזים, שבבי שוקולד מריר, קוקוס, פירות, מייפל וסילאן טבעי, אגוזים קצוצים.
הכי טעים בעיני זה לערבב רבע כוס מייפל עם שתי כפות טחינה וכפית מהתערובת המתוקה של איילת.
בחרתי הפעם להכין פנקייק בגרסה טבעונית. ללא ביצה או חלב. והם יצאו פשוט נהדרים.
במקום ביצה, אפשר להסמיך את התערובת באחד מהאפשרויות הבאות: בקמח תפוחי אדמה, בננה מעוכה, שתיים שלוש כפות רסק תפוחים, או טחינה.
כמו תמיד, הוספתי קצת מהמתוקה של איילת, לתוספת של טעם קינמוני עדין וקישטנו בכל מיני טופינג.
הכי נוח להכין פנקייק ביס בעזרת בקבוק לחיץ שאפשר למצוא בכל חנויות סטוק למיניהם.
למתכון לפנקייק סיני מלוח היכנסו לכאן
למתכון לפנקייק קלאסי היכנסו לכאן